Så här roligt var det förra året på festen i Stadsparken. Arkivbild.
Så här roligt var det förra året på festen i Stadsparken. Arkivbild. Bild: Alice Nylander

Tidningen på plats på fest i Stadsparken

Från runt lunch och framåt på fredagen finns Strömstads Tidning på plats i Stadsparken. Välkommen att träffa oss, prata journalistik och se lite hur vi jobbar.

ANNONS
|

Strömstads Tidning och Stampen Media är med på ett hörn av Fest i Stadsparken 2024. Bland annat så finns flera av tidningens reportrar och chefredaktören på plats under några timmar efter lunch på fredagen.

– Alla som vill titta förbi, prata om tidningen, kanske ge oss något nyhetstips eller bara diskutera journalistik är välkomna. Och vill du skaffa en prenumeration så hjälper vi självklart till med det, säger tidningens chefredaktör Mikael Anderson.

På plats finns också sportredaktör Thomas Bennelind och senior reporter Marita Adamsson som regelbundet vikarierar på tidningen, inte minst nu under sommaren. Kanhända dyker även någon annan av tidningens reportrar upp.

ANNONS

– Vi kommer att ha ett litet tält där och det är bara att titta förbi. Ta chansen att träffa oss. Tidningen är en viktig del av lokalsamhället och vi vill gärna möta våra läsare på det här sättet, säger Mikael Andersson.

ANNONS