Cristiano Ronaldo fick nöja sig med en assist när Real Madrid besegrade Las Palmas med 3–0.

Real vann trots anfallarnas måltorka

|

Real Madrids fruktade anfallare har inte hittat riktigt rätt ännu den här säsongen. Trots 3–0 hemma mot Las Palmas fick både Cristiano Ronaldo och Karim Benzema – som båda står på en ligafullträff – lämna fotbollsmatchen utan notering i målprotokollet.

Casemiro gjorde ledningsmålet strax före paus och i andra halvlek utökade Marco Asensio och Isco, framspelad av Ronaldo, den gemensamma ledningen i den interna skytteligan. Mittfältarna är uppe i fyra mål var efter att ha hittat rätt i 56:e respektive 74:e minuten.

Real Madrid är åtta poäng efter ledaren och ärkerivalen Barcelona efter elva omgångar, på tredje plats i tabellen.